ANDROID - TUNING
HASZNÁLD KI A TELEFONODBAN REJTŐZŐ TUDÁST!!!!!!

MENÜ

A ROM-ok csere-beréjét mindenki saját felelősségére végezze, ha valamiben nem biztos, kérdezzen, vagy ne is álljon neki a dolognak. A leírtakat többen is végrehajtottuk már a fórumban, tehát kipróbált dolgok, s habár nem egyszerű elrontani a telefont, senki nem vállal felelősséget azért, ha mégis károsodik a készülék. Fontos, hogy bármilyen ROM cserének csak feltöltött akkuval álljunk neki, ugyanis a ROM csere/lementés nagyon szívja az akkut, és nyilván senki nem akarja, hogy a folyamat közben adja meg magát a cucc

 

Alapvetően két lehetőség van: stock ROM (hivatalos gyári) cserélgetése, vagy custom ROM (főzött, házilag barkács) felrakása. Az előbbihez az RSD Lite nevű program kell alapvetően, utóbbihoz a custom recovery.

 

Minden telefonra vannak a gyárinál fejlettebb, kinézetre is szebb romok amik igazán ki is használjá a telefonban rejtőző hardver képességeit  (proci,memória,kijelző,hangszóró,stb)!!

Lehetőség van gyári programok törlésére, folyamatosan hátérben futó programok kikapcsolására ami azért jó mivel mindig a memóriában van és lassítja a telefont, szaggatni fog egy idő után!

   

Minnél nagyobb számú az android rendszered annál jobb és többet hoz ki a telefonodból!

Nagyon sok gyártó nem fejleszti tovább azt a rendszert amit rátett a telefonra ezért vannak azok a "főzőtt romok" amik igazából azért vannak, hogy amit a gyártók nem végeznek a telefon fejlesztése érdekében ezek a romok igen!

  

  

 

  


  
  
  
   
 
 
 

 

Hírek

  • Kedvező áron android rendszerek tuningolása!!!
    2012-10-25 16:17:02

    bármilyen telefon típusú androidos telefonok tuningolása!

  • Akciós függetlenítés
    2012-10-25 16:15:38

    Samsung telefonokat 2000ft ért függetlenítem!!

Szavazás

Jók a tuningok!
igen
nem
Asztali nézet